F-Projects

Automatische deuren - Verkeerspalen - Snellooppoorten - ... Onze productenNeem contact met ons op

F-Projects, uw specialist in automatische toegangsoplossingen

Bij F-Projects vindt u automatische toegangsoplossingen in elke denkbare variant. automatische deuren, tochtwerende deuren, toegangscontrole voor voetgangers en voertuigen, parkeerbeheer, verkeerspalen , … Wij zorgen voor een oplossing op maat en ondersteunen u met onze uitgebreide kennis.

Waarom kiezen voor
F-Projects?

  • 24/7 Service
  • Begeleiding van A-Z
  • Gespecialiseerde projectmanagers
  • Totaalconcept voor toegang & parking
  • Jarenlange ervaring

Internationale leider

F-Projects speelt een voortrekkersrol in zijn vak, aangezien we fabrikant en installateur van onze producten zijn. Onze deskundigen plaatsen en installeren uw deurautomatisatie- of ander product dus volledig volgens de regels van de kunst.

jaar bedrijvigheid

octrooien

installaties 2016

Partner in sterke producten

F-Projects blinkt uit met een productlijn die op het vlak van aanbod zijn gelijke niet kent. Maar ook in kwaliteit, service en ervaring vindt u in ons een sterke partner.  Al sinds onze eerste dagen vervaardigen wij automatiseringssystemen die streven naar absolute duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dat vertaalt zich niet alleen naar sterke producten, maar ook naar een aanpak waarin uw noden centraal staan.

Wij willen niet gewoon een installateur zijn, maar een partner.

Had u graag meer info over onze diensten en producten?

Over de FAAC Group

F-Projects is een onderdeel van de internationale FAAC-groep en gespecialiseerd in het assembleren, produceren, installeren en onderhouden van automatische deuren, tochtwerende deuren, snellooppoorten, slagbomen en meer …